Hvad er dysleksi-i-fokus

Email Udskriv PDF

Dysleksi-i-fokus er et kursuscenter for børn og voksne med problemer med at læse- regne eller koncentrere sig eller som har generelle indlæringsvanskeligheder.

Fra d. 10.november 2016 hedder kursuscentret "Læring i fokus"

Min mission er enkel og ligetil

Mit navn er Moniek Geven. Moniek Geven | Dysleksi-i-fokusJeg har arbejdet som fysioterapeut siden 1989 og har været meget glad for det. Jeg har primært arbejdet med patienter med hjerneskade og især de kognitive problemer har interesseret mig meget.

Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg en dag skulle starte som selvstændig. Men da jeg begyndte at få mange henvendelser fra forældre der havde hørt om Davis®-metoden og havde lignede historier om deres børn, som vi selv, fornemmede jeg det enorme behov Danmark har for en effektiv metode som Davis®-counseling.

Missionen for kursuscenter Dysleksi-i-fokus er:

  • at hjælpe de begavede, dyslektiske børn og voksne, til at korrigere deres dysleksi, så de kan benytte deres talenter og udvikle deres fulde potentiale.
  • at unge og voksne med autismespektrumforstyrrelser lærer de grundlæggende evner til at forstå  og begå sig i vores sociale verden
  • at DLS  bliver en integreret del af de tilbud, man i dag bruger i det offentlige til afhjælpning af dysleksi.

 


Vil du vide mere?
ring til Moniek Geven på 30 13 75 01.