Davis-matematikprogram

Email Udskriv PDF

Har du brug for hjælp til matematik?

Matematik problemer hænger ofte sammen med vanskeligheder med:

  • at kunne klokken.
  • at forstå mundtlige beskeder.
  • at kende forskel på højre og venstre.
  • at læse musiknoder.
  • at komme til tiden.

Matematik er et abstrakt fag. Det bliver ofte undervist ud fra en verbal begrebsformulering. Så det kan være svært at forstå matematik, hvis man har bruge for mentale billeder før det giver mening.  Man skal kunne tænke lineært for at kunne regne. Man kan have nemt ved (ubevidst) at genkende mønstre, og finder måske hurtigt svaret på opgaven, men har svært ved at forklare, hvordan man er kommet frem til det

Problemer med at regne/matematik hænger direkte sammen med den tidsforvrængning, der, på grund af desorientering, er almindelig for billedtænkere. Når man ikke har nogen tidsfornemmelse, er det umuligt at forstå begrebet sekvens, dvs. den måde ting følger efter hinanden på i en bestemt rækkefølge.
At tælle til 100 er et spørgsmål om sekvens. Man kan lære at tælle som en remse, men hvis ikke du har en fornemmelse for tal, er det svært at tælle baglæns. Derfor er det vigtigt, at man først lærer de grundlæggende begreber som tid, rækkefølge og orden/uorden, før man kan lære at regne.

at devidere med billeder


Bøger med yderligere baggrund og information vedrørende matematikundervisning:

  • The gift of learning.. af Ronald Davis
  • Matematiske billeder, sprog og læsning.. af Michael Wahl Andersen

lige

Hvordan kan matematikprogrammet hjælpe dig?

Matematikprogrammet giver dig mulighed for at lære at beherske helt grundlæggende matematiske koncepter og begreber, der fjerner forvirring angående tal, multiplikation, division, decimaler og matematiske symboler.

Derudover arbejder vi med opmærksomhed og fokusering. Davis®-matematikprogram er et individuelt undervisningsforløb som oftest tager 30 timer. Det koster 416,- kr. i timen. 

 


Vil du vide mere?
Eller vil du prøve om Davis®-metoden vil kunne hjælpe dig eller dit barn, så kontakt os her eller ring til Moniek Geven på 30 13 75 01